foradia barnasants

La Ludoteca del Mercat de la Zona Nord, es prepara per al Nadal

A banda de fer activitats en aquest espai, des del mateix Mercat també han preparat activitats per a celebrar l'arribada d'aquestes dates tan especials

Des de finals d’estiu el Mercat de la Zona Nord compta amb el servei de Ludoteca, perquè els xiquets i xiquetes puguen jugar i pintar mentre que els majors fan les seues compres. Segons ha comentat Pilar Herrero, del Mercat, “està funcionant molt bé. Hem aconseguit reciclar joguets dels comerciants per a donar un poquet més de vida. Abans sols fèiem treballs manuals, però ara hi ha més serveis. De fet, els xiquets i xiquetes que venen no volen eixir, i els pares han de tornar més tard perquè continuen passant-ho bé”.

La Ludoteca, i també des del Mercat, aprofiten algunes de les dates assenyalades al calendari per a fer programació, com ja va ser el cas de Halloween, on van rebre la visita de la Família Addams, gràcies a la col·laboració de l’Escola Municipal de Teatre: “La veritat és que va funcionar molt bé i la gent estava molt contenta”, explica Herrero. També, amb motiu de l’època més terrorífica de l’any, el Mercat va participar en la cercavila del barri de la Zona Nord, i al concurs de disfresses.

Ara estem en temps de Nadal, i el Mercat no s’oblida de fer activitats. Per exemple, el dia 17 tindrà lloc el concurs de codonyat, on es donaran un total de quatre premis. A aquest concurs es podrà presentar qualsevol persona que cuine dolç de codony de forma casolana, i que podrà recollir un envàs al moment de fer la inscripció entre els dies 1 i 16 de desembre en qualsevol parada del Mercat. El dia 17, entre les 9 i 9:30h, es presentarà l’envàs amb una porció de 100g aproximadament de dolç de codony en la parada destinada a aquesta finalitat. El jurat tastarà les mostres presentades, i seguidament farà una deliberació que donarà pas a la lectura dels premis i la seua entrega, que seran bons per a comprar al Mercat i un menú per a dos persones en un restaurant col·laborador.

Per al dia 24 de desembre, el Mercat rebrà la visita de Vespa Club Alcoi amb la seua tradicional ‘papanolada’, des de les 12 a les 13h.

Així que aquest Nadal, xiquets i majors podran divertir-se al Mercat de la Zona Nord.

Font: Belén Rivas./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *