foradia becasivace

El Mercat de la Zona Nord participa activament a les festes del barri

Els xiquets i xiquetes tindran el seu concurs de dibuix en el qual hauran de plasmar coses relacionades amb aquest mercat

Pilar Herrero Durà, presidenta del Mercat de la Zona Nord, ha comentat com participarà aquesta entitat en les festes del seu barri. Per a enguany s’ha preparat un concurs de dibuix dirigit a xiquets i xiquetes entre els 3 i els 14 anys, en el qual la temàtica serà el mateix Mercat, i els participants hauran de reflectir qualsevol cosa relacionada amb aquest espai.

La varietat d’edat és àmplia, i per aquest motiu, s’ha decidit que hi haurà 3 categories ordenades en participants de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys; i d’11 a 14 anys, i cadascuna d’aquestes categories tindrà 3 premiats. Per a saber quins són els premis des del mercat conviden als xiquets i xiquetes que visiten el mercat i puguen veure ells mateixos tot el que poden guanyar.

Des del dia 10 de juny i el 23 del mateix mes, els interessats podran anar al mercat i fer les seues creacions, i no cal portar res, ja que des del Mercat posaran a disposició dels participants els materials necessaris per a poder fer els seus dibuixos. El dia 25 de juny, a les 12h, es coneixeran quins seran els guanyadors d’aquest concurs.

A més d’aquestes activitats, des del Mercat de la Zona Nord també col·laboren amb l’Associació de Veïns i Veïnes del barri per a preparar més activitats. Com comenta Pilar: “Estem en contacte i col·laborem en les festes i en altre tipus d’activitats que s’aniran fent durant la resta de l’any. Nosaltres, encara que no som part de la junta ni de l’organització, estem en contacte per a poder ajudar. Les festes del nostre barri són unes festes grans, i es fan moltes activitats en tot el barri”.

El Mercat de la Zona Nord continuarà oferint activitats als més menuts i menudes que visiten les seues instal·lacions, ja que a partir del mes de setembre s’habilitarà una zona de ludoteca per a poder divertir-se.

Font: Belén Rivas./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *