foradia subscriutegrat

Xàtiva viu el Nadal amb quatre propostes teatrals

Des del dia 26 de desembre, al 3 de gener, el Gran Teatre acollirà dos espectacles de teatre-musical, un ballet, i una proposta de dansa infantil

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà durant aquestes festes de Nadal quatre espectacles que estan pensats perquè els puga gaudir tota la família. La primera d’aquestes representacions se celebrarà el dia 26 de desembre a les 18h, amb el teatre-musical ‘Viatge a Oz’, que està organitzat per la companya Trencadís. Aquesta obra transportarà als espectadors a un món imaginari, amb paisatges meravellosos i personatges fantàstics que encarnaran les inseguretats de Dora, però que al final descobrirà que no hi ha res que li puga impedir aconseguir els seus somnis.

Seguidament, el dia 28 de desembre serà el torn d’un nou teatre-musical: ‘Amic Frankie’, on es contarà una història molt original. Cadascun dels quatre personatges parlarà sobre els seus temors.

El 2022 es tancarà amb el ballet ‘El corsario’, a càrrec del Ballet de Cuba Laura Alonso, el dia 29 de desembre. Amb música d’Adolphe Adam, coreografia de Marius Petipa, i adaptació de Laura Alonso, el públic podrà gaudir d’una nit de ballet clàssic, en un espectacle dividit en dos actes de 40 minuts.

Finalment, el dia 3 de gener es podrà gaudir de la proposta de dansa infantil, ‘MiraMiró’, un espectacle de dansa i animació de vídeo per als més menuts, que naix de l’univers de Joan Miró, en el qual es podrà veure una selecció de la seua obra gràfica. Les pintures tindran vida i transportaran als assistents a un univers imaginari.

Les entrades poden adquirir-se a la web del Gran Teatre de Xàtiva, a través d’Instanticket, o bé a les taquilles del Gran Teatre de forma presencial.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *