foradia barnasants

Sergi Rodríguez cap de llista de Guanyar Alcoi per a les eleccions municipals

El període de votacions va finalitzar el diumenge a la nit, i en total han participat 141 persones, de les quals 131 han donat el seu suport al cap de llista

En la nit del diumenge 18 de desembre va finalitzar el període marcat per Guanyar Alcoi per a decidir democràticament al que serà el seu candidat per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran en maig de 2023. Les votacions s’han pogut fer de forma presencial i en línia, i en total s’ha registrat una participació de 141 persones, de les quals 131 han donat suport a l’únic cap de llista que s’havia presentat, Sergi Rodríguez.

El que ja és l’alcaldable de la plataforma municipalista, és un nom històric en el moviment polític d’esquerres a la ciutat, i és la primera vegada que es presenta al càrrec. Rodríguez ha afirmat que: “Conscient que venen temps difícils, l’única manera de superar les dificultats és aplicant polítiques al servei de les persones, des de la participació activa de la ciutadania. Vull dedicar tot el meu esforç per fer des de l’Ajuntament una gestió útil a la ciutadania”.

En aquest procés de primàries també s’ha votat la constitució i l’ordre de la llista electoral que presentarà Guanyar Alcoi a les eleccions de maig. La llista està formada per 7 dones i 7 homes de diferents àmbits professionals i cívics de la ciutat. El resultat ha sigut el següent: Sergi Rodríguez, Mari Carmen Paredes, Pablo González, Inma Belda, Diego Fernández, Magda Arques, Jordi Santonja, Sofia Hernández, Daniel Méndez, Beatriz Muntó, Lluís Català, Leonor Muñoz, Angelina Ortiz, i Raúl Ortiz.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *