foradia mediambient

Jordi Pla candidat a l’alcaldia de Cocentaina per Compromís

El dia 17 de desembre l'assemblea local de Compromís va revalidar per unanimitat a Jordi Pla, que és regidor a l'Ajuntament des del 2015, com a candidat per a les pròximes eleccions municipals de 2023

El dissabte 17 de desembre l’assemblea local de Compromís es va reunir i va revalidar, per unanimitat, a Jordi Pla com a pròxim candidat a l’alcaldia de Cocentaina, per a les pròximes eleccions municipals de 2023. Pla és regidor a l’Ajuntament de la capital d’El Comtat des de l’any 2015 i és la segona vegada que es presenta com a cap de llista del partit valencianista.

Segons ha explicat l’alcaldable de Compromís: “Fa anys que treballem per millorar el poble i demanem la vostra confiança per portar endavant un canvi que millore Cocentaina. I ho volem fer de la vostra mà, com ho estem fent durant els darrers anys amb les nostres propostes a l’Ajuntament. Açò no va de sigles, ni d’uns contra altres. Va de nosaltres: del nostre poble. Va d’estima per fer un poble millor”.

Algunes de les propostes que portaran en el seu programa els de Compromís està salvar el nucli antic de la localitat, revitalitzar social, cultural, i econòmicament Cocentaina; lluitar contra el canvi climàtic i reforçar les polítiques d’igualtat, i argumenten que “Jordi Pla i Compromís s’alcen com a l’única alternativa política amb experiència i els mitjans necessaris per a dur endavant aquest canvi tan necessari”.

Pla també assegura que “Cocentaina necessita que la col·loquem al lloc que mereix, i la nostra és l’única candidatura transversal que reflecteix el sentir general de tota la societat contestana. Conec l’administració, porte set anys de regidor i és l’hora d’obrir les portes de l’alcaldia per a tot el poble”.

El partit valencianista explica que ja està en marxa el procés d’elaboració del seu programa electoral i que portaran a terme sessions participatives amb simpatitzants de la formació i gent del poble, i comenten que la llista electoral i l’equip que acompanyarà a Jordi Pla als comicis de maig es donarà a conéixer en els pròxims mesos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *