foradia subscriutegrat

Els Reis Mags d’Orient omplin de màgia els carrers alcoians

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a la ciutat carregats d'il·lusió i molts regals que els patges han estat repartint amb les seues escales

Per fi han arribat els Reis d’Orient als Carrers d’Alcoi, i en aquesta ocasió amb total normalitat després de dos anys de pandèmia. Ses Majestats han estat besant a tots els xiquets i xiquetes que han volgut apropar-se a ells, encara que també s’ha pogut veure algun adult pujar al camell. Des de l’IES Pare Vitòria, fins al pont de Cervantes, fent una parada per a l’Adoració, cada racó del recorregut ha estat ple de gent esperant aquesta visita tan especial.

Els patges com sempre, també han furtat un poc el protagonisme als Reis, ja que veure’ls com pugen els regals per les escales sempre és un dels moments que més agraden als espectadors.

À Punt, com sempre, ha fet la retransmissió d’aquesta Cavalcada, que compleix 138 anys i que és la més antiga del món, per a totes aquelles persones que no han pogut viure a peu de carrer aquesta nit carregada d’emocions.

Esperem que tots els vostres desitjos s’hagen complit, i que hagen vingut carregats. Comença el compte enrere per a la pròxima visita dels Mags d’Orient.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *