foradia pressupostparticipatiualcoi

Neus Ferri arreplega els èxits del seu treball ‘Llar’

El seu primer disc en valencià ha sigut tota una alegria per a la cantant alcoiana, que gràcies a aquest treball ha aconseguit alguns dels premis més importants de la nostra música

En gener de 2022 Neus Ferri va traure a la llum un disc que va definir en el seu moment com “molt íntim i molt especial”. Quasi un any després d’eixir ‘Llar’, aquest treball de segur que s’ha convertit en un dels que més alegries ha donat a la cantant alcoiana. Durant el mes de novembre Ferri va guanyar el Premi Ovidi al millor disc: “Aquests premis són un reconeixement molt important a la música en valencià, i rebre’l en el meu primer disc en la meua llengua és molt bonic i et dona una mica d’espenta”, ha assegurat la cantant.

Ara, en el mes de desembre, ha vingut una nova alegria per a Neus Ferri, amb el reconeixement al millor disc de pop en els Premis Carles Santos, uns guardons organitzats per l’Institut Valencià de Cultura i que reconeix la música en la nostra llengua. Ferri assegura que totes aquestes bones notícies les ha rebut “amb molta alegria”, i que està “un poc abrumada per la resposta, perquè és un disc xicotet, però molt important per a mi, i que haja arribat a tanta gent així, és un reconeixement preciós”.

El 20 de gener de 2023 la cantant tindrà una cita especial al Palau de les Arts de València, ja que aquest dia, presentarà de forma oficial aquest treball. Per a aquest nou any que comença, Neus assegura que no té moltes coses pensades i que “estic gaudint de tot el que m’està donant ‘Llar'”. Respecte a si tornarà a escriure en valencià: “Vindran més coses, i no sé com serà, si en castellà o en valencià”.

A banda, l’artista continuarà treballant i fent gaudir al seu públic: “Continuaré de gira amb Melendi, i continuaré tocant ‘Llar’ en els espais que em deixe aquesta feina tan bonica que tinc. A més a més, tinc un projecte, però que encara no puc avançar res fins que no estiga segur”. Neus Ferri també ha assegurat que durant aquest 2023 la tornarem a veure de concert per les nostres comarques.

Font: Belén Rivas./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *