foradia subscriutegrat

L’Ajuntament renuncia a l’antic Edificant de l’IES Andreu Sempere per a fer un nou projecte

En el ple del dilluns 9 de gener es va aprovar aquesta renúncia. Ara es treballarà en el nou projecte que inclourà les modificacions que ha sol·licitat el centre educatiu

Des de l’Ajuntament d’Alcoi es continua treballant per a poder dur a terme la remodelació de l’IES Andreu Sempere. El dilluns 9 de gener, al ple municipal, es va aprovar per unanimitat la renúncia del projecte, per a poder realitzar un nou que estiga actualitzat, seguint les instruccions de la Direcció General d’Infraestructures Educatives.

En gener de 2022 va quedar deserta la licitació del Pla Edificant per a poder fer aquesta obra, ja que van augmentar els preus dels materials i el transport, cosa que va provocar que el projecte que estava redactat tinguera els preus desfasats en molt poc temps. L’Ajuntament es va posar en contacte amb la Conselleria d’Educació per aclarir que s’havia de fer per a poder continuar amb el projecte.

A partir d’eixe moment, no sols es van adequar els preus, també es van incloure actuacions que no s’havien incorporat en el primer projecte, i que són necessitats que ha sol·licitat el centre educatiu.

Després de fer aquest nou document, el següent pas era renunciar a l’antic Edificant i fer un nou, no sols amb els preus actualitzats, també amb les noves actuacions.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *