foradia pressupostparticipatiualcoi

La Revolució del ‘Petroli’ comença les seues primeres activitats en aquest any de commemoració

El dissabte 11 de febrer, la llibreria Detroit Llibres acollirà la presentació del projecte didàctic que ha fet l'alumnat de l'IES Andreu Sempere, i a més, el Col·lectiu #Revolta1873, projectarà el curtmetratge documental

En el matí del dissabte 11 de febrer, a les 12h, la llibreria Detroit Llibres acollirà la presentació del projecte didàctic que ha realitzat l’alumnat de l’IES Andreu Sempere amb motiu del 150 aniversari de la Revolució del ‘Petroli’. A més a més, durant aquest acte, el col·lectiu #Revolta1873 projectarà el curtmetratge documental.

S’aprofitarà l’ocasió perquè l’entitat explique quines seran les activitats que es duran a terme durant aquest any 2023, any el qual se celebra el 150 aniversari d’aquests fets tan importants per a la ciutat d’Alcoi.

Un dels objectius principals de tota aquesta tasca, és pedagògic, ja que, segons indiquen des del col·lectiu: “L’alumnat de primària i secundària ha de conéixer les condicions de vida dels seus avantpassats, la poderosa organització anarquista de la qual Alcoi era capital a tot l’Estat, i la dura i injusta repressió que patiren. I, per sobre de qualsevol altra consideració, la programació tindrà una finalitat divulgativa, dirigida al conjunt de la població i més enllà de les nostres comarques”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *