foradia subscriutegrat

Malditas Plumas de Sol Picó arriba a l’Auditori Municipal de L’Eliana

En aquest espectacle la ballarina alcoiana inclou text per primera vegada, i transita per diferents disciplines escèniques

El dissabte 14 de gener a les 19:30h, arriba a l’Auditori Municipal de L’Eliana, el nou espectacle de la ballarina alcoiana Sol Picó, ‘Malditas Plumas’. Per primera vegada la coreògrafa inclou text a la seua obra, que transita entre diferents disciplines escèniques. Per a l’ocasió s’ha comptat amb textos de Cristina Morales, guanyadora del Premi Nacional de Literatura 2019, música de Pere Jou i Aurora Bauzà, i amb l’escenografia de Joan Manrique.

‘Malditas Plumas’ contarà diferents episodis de la vida d’un personatge, que estarà interpretat per Sol Picó, i farà un viatge entre la tendresa i la decadència. El públic podrà conéixer la seua història, ja que es comparteixen els seus records, les seues experiències, i vivències.

La revista espanyola i la picaresca han sigut les fonts d’inspiració per a aquest espectacle, i juga amb la transformació, la interacció amb el públic i la confusió entre la ficció i la realitat, sempre amb eixe toc d’ironia i humor que caracteritzen les obres de Sol Picó.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *