foradia subscriutegrat

‘Una velada en el café veneciano’, l’obra multidisciplinaria de la Fira Modernista 2023

En aquesta representació, ideada per l'Associació Modernista d'Alcoi participen diferents entitats alcoianes i personalitats del món de la cultura, com Sol Picó, Bolos Teatre, Moisés Olcina i Àngel Lluís Ferrando

Durant la setmana del 18 al 24 de setembre Alcoi tornarà al passat amb una nova edició de la Fira Modernista, i com ja s’acosta la data, s’està començant a presentar quines seran les activitats i esdeveniments que es duran a terme enguany.

En aquesta ocasió ha sigut el torn de l’Associació Modernista d’Alcoi, amb Guzmán Bernabeu al capdavant, la que ha presentat una representació multidisciplinari que es durà a terme al Teatre Calderón en la vesprada del dissabte 23 de setembre. En ‘Una velada en el café veneciano’, hi participaran diferents entitats i personalitats alcoianes vinculades al món de la cultura, que faran d’aquesta obra un espectacle multidisciplinar.

Per una banda, la part teatral vindrà de la mà de la companyia Bolos Teatre, dirigida per l’actriu Pepa Puchades. Hi haurà dansa gràcies a un grup amateur, i el plat fort el posarà Sol Picó amb dos interpretacions que ha ideat per l’ocasió. La música d’aquesta velada ha eixit del cap del compositor i músic alcoià, Ángel Lluis Ferrando, que sonarà en directe en aquest espectacle sota la direcció d’altre dels músics i compositors alcoians més coneguts, Moisés Olcina. Jordi Peidro, ha sigut l’encarregat d’unir a tots amb el seu guió i crear un espectacle divertit i en el qual el públic també tindrà el seu paper.

Les entrades són gratuïtes i ja poden aconseguir-se a través del portal de ticketalcoi.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *