foradia subscriutegrat

Comença la venda de cadires per als Moros i Cristians 2023

A partir de hui, 16 de gener els abonats podran retirar les seues cadires per a les entrades i la processó general, mentre que el públic en general ho podrà fer des del 20 de març

Després de finalitzar la trilogia nadalenca, Alcoi comença a preparar-se per a l’altre moment més especial de l’any, les festes de Moros i Cristians, i perquè tot isca perfecte, s’ha de fer amb temps, així que, des de l’Associació de Sant Jordi ja han començat a organitzar la venda de cadires.

Els abonats al trajecte de les entrades i la processó general podran retirar les seues cadires des del dia 16 de gener fins al 17 de març, exceptuant dissabtes, diumenges i festius. Per a fer-ho s’hauran de presentar amb el DNI a la Secretaria de l’Associació de Sant Jordi, en horari de 10 a 13h i de 16:30 a 19:30h. Si els abonats no poden acudir, podran delegar en altra persona que consideren convenient, i amb una autorització (que es pot aconseguir a la web de l’Associació, a banda de tota la informació). Els abonats que no retiren les seues cadires durant el període marcat, perdrà el dret sobre aquestes.

La venda per al públic en general es realitzarà des del dia 20 de març al 17 d’abril, en el mateix horari que els abonats.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *