foradia subscriutegrat

Pego canviarà els taps de les ampolles per bancs

Es podrà fer gràcies al fet que el municipi participa en una campanya de recollida de tapes d'ampolles en la qual s'involucra a l'alumnat de la localitat, amb l'objectiu de conscienciar en la necessitat del reciclatge

Pego s’ha sumat a una nova campanya per la conscienciació del reciclatge, i fomentar-ho entre els ciutadans, especialment entre els xiquets i xiquetes del municipi. L’alumnat de la localitat haurà de recollir taps de plàstic de les ampolles per a donar-los una segona vida i transformar-los en un objecte d’ús, com bancs. La iniciativa està promoguda per l’empresa CMPlastik.

Ara mateix al poble ja hi ha dos d’aquests bancs, que estan instal·lats en la nova plaça que s’està fent en el carrer Llavador.

Perquè els més menuts i menudes puguen participar, el consistori ha repartit uns contenidors als centres escolars. Ricardo Sendra, regidor de Residus Urbans, ha Apuntat que: “L’objectiu és conscienciar als més xicotets i xicotetes i que involucren als seus familiars”. L’alumnat ha rebut una sèrie de xarrades per a informar sobre aquest tema.

Els majors també podran participar, i per això, s’instal·larà un contenidor en forma de cor on es podran dipositar els taps recollits a casa. Una vegada finalitze el termini de recollida, l’empresa que col·labora en la campanya serà l’encarregada de transformar-los en bancs.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *