foradia subscriutegrat

Joaquim Bosch a Detroit Llibres participa en el Club de Lectura Activista de ‘La Teixidora’ amb el seu nou llibre

Joaquim Bosch participa en el Club de Lectura Activista de la Teixidora amb el seu llibre “La patria en la cartera, Pasado y presente de la corrupción en España” Serà aquest divendres 3 de febrer a les 18h a Detroit Llibres (Oliver, 5) • L’acompanyarà el professor de la Universitat d’Alacant, Lluis Torró

La Teixidora convoca de nou als alcoians i alcoianes al seu Club de lectura activista. Serà aquest divendres 3 de febrer a les 18h a Detroit Llibres (Oliver, 5) amb el llibre “La patria en la cartera, Pasado y presente de la corrupción en España”, de Joaquim Bosch publicat per Ariel. 

Bosch és magistrat i jurista especialitzat en dret civil català i valencià, portaveu de “Juezas y jueces para la Democracia” entre 2012 i 2016. Amb ell, junt a Lluís Torró, compartirem una jornada en què parlarem sobre la corrupció al nostre país, un fenomen present a la política espanyola i que beu de pràctiques i dinàmiques normalitzades del règim anterior. 

El format d’aquesta sessió serà oberta a tot el públic i podran assistir totes aquelles persones interessades. És recomanable que els assistents hagen pogut llegir el llibre o una part del mateix. Tot i que des de l’organització s’entén que els ritmes de vida no sempre són conciliadors i per tant no és obligatori finalitzar el llibre o haver-lo llegit abans. La sessió també pot ser una ocasió interessant per adquirir el llibre i poder llegir-lo quan vulgueu. 

Aquelles persones que vulguen estar informades de les pròximes sessions del club de lectura poden compartir-nos el seu contacte per rebre informació per whatsapp, telegram o correu electrònic lateixidoraalcoi@gmail.com 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *