foradia pressupostparticipatiualcoi

Noves activitats literaries de la mà de la Coordinadora de l’Alcoià i Comtat pel Valencià

Per a aquest mes de març s'ha preparat una trobada per a escriptors i escriptores, i la cinquena edició de les Jornades d'Enric Valor i l'Escola

La Coordinadora de l’Alcoià i El Comtat pel Valencià continua treballant per portar activitats culturals, i durant aquest mes de març s’han organitzat dos grans esdeveniments.

Hui dissabte 11 de març se celebrarà el primer d’ells la Trobada d’Escriptores i Escriptors de l’Alcoià i El Comtat, que tindrà lloc al Parc Natural de la Font Roja, a partir de les 11:30h. El primer acte que es farà en aquesta trobada serà un homenatge a Isabel-Clara Simó. Seguidament, es farà un col·loqui a l’edifici Font Roja Natura amb els assistents, i finalment, la jornada acabarà amb un dinar de germanor al restaurant La Safranera.

Una setmana després, començarà la cinquena edició de les Jornades Enric Valor i l’Escola, que es duran a terme durant els dies 18, 23 i 30 de març. El dia 18 els participants podran fer una ruta literària sobre les rondalles de Valor, que anirà per la Serra de Castalla i el mas de Planisses. Vicent Brotons, i Joan de Déu Martines, seran els encarregats de dirigir aquesta activitat.

En la vesprada del dia 23, la Casa de Cultura de Castalla acollirà la jornada, amb la presentació de diferents projectes educatius d’Instituts de la província, exposicions, o les intervencions de Jordi Raül Verdú, i Amparo Pons, cap de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia.

Finalment, el dia 30, donarà pas auna segona sessió a la Casa de Cultura de Castalla, en la qual un centre de l’Orxa mostrarà un nou projecte educatiu, i faran diferents conferències Manel Delgado, Maria Josep Garcia, i Vicent Brotons. L’acte finalitzarà amb la presentació del llibre ‘Enric Valor, memòries’ de la mà de Joan Borja; i de la novel·la ‘El jove Enric Valor’, de Francesc Gisbert, activitat en la qual col·laborarà Carles Durà.

Per a participar en les activitats de la cinquena edició de les Jornades Enric Valor i l’Escola, es podrà fer la inscripció a la pàgina CEFIRE d’Alcoi. A més a més, aquestes sessions estaran reconegudes per l’entitat com a 10h de formació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *