foradia subscriutegrat

Jornada musical de les escoles de l’Alcoià i El Comtat

L'esdeveniment està dins de la programació prèvia que s'ha preparat amb motiu de la Trobada d'Escoles Valencianes en Valencià d'Alcoi. L'acte se celebrarà el divendres 24 de març

Els centres educatius de l’Alcoià i El Comtat s’estan preparant per a celebrar la Trobada d’Escoles Valenciana que enguany se celebrarà en Alcoi el dia 6 de maig. Però, abans d’aquesta festa, s’han preparat diferents activitats perquè els col·legis de les comarques vagen calfant motors.

Concretament, el dia 24 de març tindrà lloc, a l’Amfiteatre de la Zona Nord d’Alcoi, a partir de les 9:30h, la Trobada Musical de les Escoles Valencianes de l’Alcoià i El Comtat, ‘Festitrò’.

En l’acte estaran presents els centres d’Alcoi CEE Tomàs Llàcer, el CEIP Miguel Hernández, CEIP El Romeral, CEIP Sant Vicent, CEIP Horta Major, l’IES Andreu Sempere, i l’IES Pare Vitòria. També estarà el col·legi Alfonso Iniesta de Banyeres, el CRA Riu Serpis de l’Orxa i Beniarrés; el CRA Mariola Benicadell d’Agres, Alfafara i Gaianes; els col·legis Sant Jaume d’Onil, el Teixereta d’Ibi, El Bracal i el Montcabrer de Muro, el Divina Aurora de Beneixama, Sant Joan Bosca de Cocentaina, el Rico Sapena de Castalla, el Verge dels Dolors de Benilloba, el col·legi Mare de Déu del Carme de La Canyada i el Sant Antoni Abad de Benissoda.

Després d’aquesta activitat musical s’aniran duent a terme més actes organitzats per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i El Comtat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *