foradia subscriutegrat

Els Cicles Expositius d’Art inauguren tres noves mostres

'Fusta i Color', 'Identitats Espacials' i 'Passió pel col·leccionisme', obriran les seues portes durant aquesta setmana es podran veure fins a finals del mes de maig

La Càtedra Antoni Miró de la Universitat d’Alacant ha portat a les sales expositives d’Alcoi tres noves mostres dins de la seua programació dels Cicles Expositius d’Art.

En la vesprada del 28 de març s’inaugurarà la primera d’elles al Centre Ovidi Montllor. Es tracta de ‘Fusta i Color’, una mostra de Luis Miguel Ardevinez. En ‘Fusta i Color’ es poden veure diferents obres amb molt color d’aquest artista madrileny. L’acte d’inauguració tindrà lloc en la vesprada del 28 de març, a les 20h, i allí estaran presents Moisés Olcina, amb el seu saxofon, i el cantautor, Jordi Gil. Aquesta mostra es podrà visitar fins al dia 26 de maig.

L’endemà serà el moment d’inaugurar l’obra d’Empar Santamarina, ‘Identitats Espacials’, que es podrà veure a la Casa de Cultura d’Alcoi fins al 26 de maig. A la mostra de Santamarina els espectadors podran descobrir una sèrie d’escultures i quadres que jugaran amb les línies rectes i els volums, creant diferents il·lusions òptiques.

Finalment, el dijous 30 de març, a les 20h, s’inaugurarà l’exposició que ocuparà la Llotja de Sant Jordi. En ‘Passió pel col·leccionisme’ es podran veure obres de 29 artistes diferents. Aquesta mostra es podrà veure fins al dia 28 de maig.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *