foradia subscriutegrat

Sergi Rodríguez: “És precís fer polítiques de defensa del bé comú, des de l’esquerra”

Guanyar Alcoi presenta la seua candidatura encapçalada per Sergi Rodríguez • Parlem amb els candidats a l'alcaldia d'Alcoi per a les Eleccions Municipals del proper 28 de maig del 2023

Sergi Rodríguez s’ha presentat com a cap de llista de la plataforma municipalista Guanyar Alcoi, després d’estar molts anys vinculat en la política i moviments socials: “La decisió va venir perquè aquests són moments de dificultat i d’augment de la dreta, i ara, és precís fer polítiques de defensa del bé comú, des de l’esquerra. La meua proposta va sorgir per a buscar una unió de l’esquerra, la unitat mitjançant programes i estratègies. La gent d’esquerres que em coneix m’ha felicitat per fer aquest pas, i encapçalar un projecte tan transformador. L’objectiu fonamental és que pense que podem ser un referent, per la meua actitud i la meua trajectòria, i donar eixe pas endavant ha sigut molt important”.

Rodríguez incideix en la idea de portar polítiques d’esquerres que beneficien al conjunt de la societat i argumenta: “Enfortir Guanyar Alcoi significa enfortir el projecte de Yolanda Díaz. És sumar per a tindre una major incidència, perquè quan governa l’esquerra, encara que siga en coalició amb el Partit Socialista, signifiquen polítiques transformadores, com la millora de la situació laboral dels treballadors, l’augment del salari mínim, o de les pensions… Tot això no s’ha fet amb el PSOE en solitari, o amb el PP. Si Guanyar Alcoi augmenta i té més força, les polítiques que es puguen fer en aquesta ciutat estaran encaminades al bé comú i la justícia social”.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *