foradia subscriutegrat

Pepe Osuna: “Són dies per a desconnectar de tot, de gaudir de l’ambient de la filà”

Estem en el mes de festes i la gent vol contar-nos les ganes que té de gaudir de les dates més importants de la ciutat d'Alcoi

Pepe, fester de la Filà Mossàrabs, està desitjant que arriben aquests dies de festa: “Són dies per a desconnectar de tot, de gaudir de l’ambient de la filà, d’estar amb amics i família. A més, són dies emotius que em recorden a la meua infància, ja que el meu avi em portava a veure les festes, ell m’ho va inculcar de menut. Els meus pares anaven a la platja i jo em quedava amb ell sempre”.

Aquest fester viu molt de prop de la festa, i ens conta quins són els seus moments favorits de la trilogia: “M’agrada la Diana i l’entrada. En la Diana considere que és quan la gent agafa la festa amb ganes. És un moment amb molts sentiments. L’entrada al final la gaudeixes de la forma que siga, eixint o no. Però com a espectador, diria que el millor és la processó del matí de Sant Jordi, el meu avi deia que era la més bonica, i és veritat. Em recorda a la meua infància”.

Ara, tot el món està comentant sobre el nou cartell de Toni Miranda, i Pepe també ha donat la seua opinió sobre aquest tema: “És bonic, representa als quatre pilars de la festa. Però, si que considere que, per al meu gust, li falta un poc de color. Així i tot, considere que està molt bé per a representar l’essència de la festa alcoiana”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *