foradia subscriutegrat

Begoña Sanchis: “Pense que estem tots representats en eixe cartell”

Estem en el mes de festes i la gent vol contar-nos les ganes que té de gaudir de les dates més importants de la ciutat d'Alcoi

Begoña és molt aficionada a la fotografia, i ha volgut donar la seua opinió sobre el cartell de festes d’enguany, ja que és una fotografia: “M’ha agradat molt perquè veig que transmet eixe sentiment d’alegria i d’emoció que sentim els alcoians els nostres dies de festa. M’agrada que el músic estiga, perquè pense que és una part fonamental de la festa, i, a més a més, que estiga en el centre de la imatge és una idea que m’ha paregut molt encertada. També apareix eixa xiqueta que representa als mirons, que som la filà més gran de totes. Aleshores, pense que estem tots representats en eixe cartell: músic, moros, cristianes, i eixos mirons. Tècnicament pense que està molt ben fet. Pense que ha sigut molt bon treball”.

Encara que Begoña Sanchis no és festera, gaudeix d’ella com a bona alcoiana: “Tinc ganes de què arriben. M’agraden molt encara que no siga de filà, però sí que és cert que pense que ens podrien integrar un poc més als que no som festers dins de la festa. Potser la festa es viu més a les filaes, i que si no eres fester, o si no tens a algú proper que siga de filà, et quedes un poc despenjat. Però, així i tot, m’agraden moltíssim. M’agrada eixir al carrer i que hi haja música i eixe ambient d’alegria i d’amistat i de passar-ho molt bé”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *