foradia cdturisme

Els polígons alcoians rebran 1,5 milions d’euros per part de l’IVACE

Amb aquests diners es cobrirà un 67% de les inversions previstes en les cinc àrees industrials de la ciutat, i per tant el consistori aportarà 727.187 euros per a completar-les

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha anunciat que Alcoi rebrà una subvenció d’1.458.541 euros per a fer actuacions en cinc àrees industrials del municipi. Aquesta quantitat significarà el 67% de la inversió prevista, per tant, l’Ajuntament d’Alcoi aportarà 727.187 euros, fent una suma total de més de dos milions d’euros.

El projecte presentat pel consistori a la Conselleria ha estat consensuat amb la Cambra de Comerç, representants de polígons i d’associacions empresarials com FEDAC, Dato i Jovempa, després de celebrar una reunió en la qual es van recollir les principals necessitats del sector.

En el cas del polígon industrial de Cotes Baixes, que té una EGM constituïda, concentrarà quasi la meitat de la inversió prevista, amb projectes valorats en més d’un milió d’euros. Amb aquests diners es millorarà l’accessibilitat, o es faran dos rotondes. Pel que fa al polígon de Cotes Altes, s’invertiran 160.666 euros per a millora la jardineria, es farà un directori d’empreses a l’entrada, o es renovaran les façanes. A més a més, per a aquests dos polígons s’implementarà una xarxa de càmeres de vigilància i de lectura de matrícules.

Al Castellar les actuacions es faran a la intersecció de la carretera de Banyeres. Per a la zona les actuacions estan pressupostades en 231.950 euros. En el polígon Santiago Payá, està prevista la reconstrucció del ferm de la calçada, se senyalitzarà de forma horitzontal el polígon o es repararà el mur perimetral. Ací la inversió serà de 276.735 euros.

Per últim, en La Beniata, la inversió serà de 444.750 euros, amb els quals es reurbanitzaran alguns carrers, es canalitzarà el cablejat aeri, o es construirà una glorieta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *