foradia subscriutegrat

Bon ritme en la venda de cadires per a les entrades de Muro

Els dies 13 i 14 de maig se celebraran l'entrada cristiana i mora, respectivament, i tot aquell interessat en gaudir d'aquest espectacle pot ja adquirir les seues cadires durant el recorregut

En el cap de setmana del 13 i 14 de maig el poble de Muro d’Alcoi es vesteix de festa i celebra els dies de les entrades dels seus Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu. Enguany el dissabte serà el torn de les tropes de la creu, mentre que el diumenge desfilarà el bàndol de la mitja lluna. Per a poder gaudir d’aquest espectacle, està en marxa la venda de cadires, que continua a un bon ritme.

Per a poder adquirir-les s’han posat en funcionament dos pàgines web (www.sillasmorosycristianosmuro.com i www.entradasatualcance.com), però també es podrà fer a través de l’oficina de turisme, que està a la plaça del Matzem, en horari de 19 a 21h, ls dies 5, 8, 9, 10 i 11 de maig.

També es podran comprar el mateix dia de les entrades, des de les 12 fins a les 14h, i si queda alguna localitat lliure també durant l’acte.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *