foradia pressupostparticipatiualcoi

Ibi acull l’exposició ‘El final de la Guerra Civil en Alacant. Repressió i exili’

La mostra es podrà veure a l'Arxiu Municipal des del dia 2 al 30 de juny, i està organitzada per l'Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant amb la col·laboració amb la Comissió Cívica d'Alacant

L’Ajuntament d’Ibi, a través de l’Arxiu Municipal ha acollit l’exposició ‘El final de la Guerra Civil en Alacant. Repressió i exili’, que està organitzada per l’Arxiu de la Democràcia de la Universitat d’Alacant amb la col·laboració amb la Comissió Cívica d’Alacant. En aquesta mostra es poden veure alguns dels fets més importants del final de la guerra i la repressió que va acompanyar a la implantació de la dictadura franquista i l’exili del qual molts alacantins no van tornar mai.

La inauguració tindrà lloc el pròxim 2 de juny, a la Sala d’Actes de l’Arxiu Municipal, i allí estaran presents els comissaris d’aquesta, Francisco Moreno Sáez, i Juan Martínez Leal, doctors en Història. La mostra es podrà visitar fins al dia 30 de juny, des de les 9 a les 15h.

A banda de l’exposició, també hi haurà informació dels últims dies de la guerra a Ibi, i llistats i històries de persones represaliades a partir de documentació extreta del fons municipal, testimonis de familiars i altres recursos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *