foradia subscriutegrat

Nou conveni de col·laboració entre el comerç local pegolí i l’Ajuntament

Des del consistori es destinaran 10.000 euros per al desenvolupament de campanyes publicitàries de l'Associació de Comerciants

L’Ajuntament de Pego i l’Associació de Comerciants de la localitat continuen treballant de la mà, i ara, han signat un segon conveni de col·laboració per a la promoció del comerç pegolí. Amb aquest conveni, el consistori donarà una ajuda de 10.000 euros que serviran per a fer la promoció comercial.

Ricardo Sendra, regidor de Comerç i Promoció Econòmica, ha comentat que: “Continuem complint amb una demanda de l’associació, era una necessitat per a aquesta entitat, que compta amb més de 100 socis. Entenem que és positiu que puguen comptar amb capacitat econòmica pròpia per a poder decidir quines són les línies de treball a seguir i en què si inverteix aquests diners”. Per al regidor aquests diners “són la mostra que l’associació compta i comptarà amb l’ajuda de l’Ajuntament, perquè a més d’aquestes dues subvencions, s’han destinat i destinaran més recursos econòmics per a ajudar-los. Aquest gremi, el dels comerciants, és un dels motors més importants de la nostra localitat”.

Per a la presidenta de l’Associació, Diana Sendra, aquesta subvenció “ens ajuda a seguir pel camí de la professionalització, més si cap, de l’entitat. Ens ajuda a millorar la seua imatge, crear una estructura més forta. Entre altres coses, ens permet comptar amb un assessor que pot dur a terme tasques com la sol·licitud d’ajudes o tramitacions burocràtiques”. Gràcies a aquest suport econòmic, segons ha explicat la presidenta es “permet impulsar i reforça la marca del Comerç de Pego, tant de cara als veïns i veïnes, com dels visitants”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *