foradia subscriutegrat

Puja la participació i s’inicia l’emocionant recompte de vots

L’índex de participació a Alcoi és superior al de les anteriors eleccions municipals

Alcoi està votant amb normalitat en aquesta jornada electoral marcada pels plujats passatgers. Confirmant-se la total absència d’incidents destacables als col·legis electorals on els ciutadans exercien el seu dret al vot. Uns comicis municipals i autonòmiques per a definir el futur de la ciutat i Corts Valencianes.

A poc més d’1 hora de tancar els col·legis electorals més de la meitat d’alcoianes i alcoians amb dret al vot, hi havia acudit a les urnes.

La participació a les taules electorals en diferents hores a la ciutat d’Alcoi:

  • A Alcoi a les 2 del migdia 43,73% d’electors hi havia exercit el dret al vot, una xifra lleugerament superior a les últimes eleccions municipals del 2019, que va ser del 39,50%.
  • Al País Valencià la participació ha sigut del 43,35% d’electors, 5 punts superior 38,17% a les eleccions autonòmiques en el 2019.
  • A les 6 de la vesprada a Alcoi el 56,98% d’electors hi havia depositat el seu vot, un 7% superior a les eleccions del 2019, que es va situar en el 49,98% .
  • Al País Valencià la participació ha sigut de 57,55%, en 6 punts superior a les eleccions autonòmiques del 2019. 

Les persones que tenen dret a vot estan encara a temps de votar en els 21 col·legis electorals que té la ciutat, oberts fins a les 20h. En aquestes eleccions municipals es determinaran les 25 persones que aquesta legislatura conformaran la Corporació local i les autonòmiques als seus representants a les Corts Valencianes. 

Finalment, el moment més emocionant de dia amb el recompte de vots que comença a les 20 hores. En poques hores sabrem els resultats.

Cal recordar els partits polítics que presenten candidatura en les eleccions municipals 2019 a Alcoi: PSPV-PSOE, amb Toni Francés de cap de llista; Podem, amb Trini Rubio; Guanyar Alcoi, amb Sergi Rodríguez; Compromís per Alcoi, amb Àlex Cerradelo; Ciudadanos, amb Rafa Zamorano; el Partit Popular, amb Carlos Pastor; Vox, amb David Andrés Abad; i Tercera Edad en Acción, amb José Caldero.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *