foradia pressupostparticipatiualcoi

Àmplia oferta cultural a partir del mes de juny a Alcoi

A més d'inaugurar noves mostres dels Cicles Expositius d'Art, en l'IVAM CADA Alcoi, i en la Capella de l'Antic Asil es podran veure noves exposicions, i a banda, la música tindrà el seu espai gràcies al Cicle de Música Corrents Continus

Alcoi és una ciutat amb una àmplia oferta cultural, i a partir d’aquest mes de juny ho serà encara més gràcies a noves activitats i exposicions que s’han programat i que la ciutadania podrà gaudir als pròxims mesos.

Per una banda, s’inauguraran tres noves mostres dels Cicles Expositius d’Art organitzats per la Càtedra d’Art Contemporani d’Antoni Miró. Per una banda, es podrà visitar des de l’1 de juny fins al 30 de juliol ‘Les rodes de la memòria’, de Ramón Pérez Carrió, a la Llotja de Sant Jordi. A la Casa de la Cultura s’ubicarà la mostra d’August Puig, ‘L’aventura íntima i lliure de l’abstracció’, des del 31 de maig al 28 de juliol; i finalment, al Centre Ovidi Montllor, estarà exposada des del 30 de maig fins al 28 de juliol ‘Altres mons, altres mirades’ la mostra fotogràfica d’Elena Molina.

Les exposicions continuaran a l’IVAM CADA, i podrem gaudir de la mostra de Juana Francés des del 16 de juny fins al 24 de gener; i una nova exposició de fotografies, titulada ‘El més bonic del món’, amb fotografies de la col·lecció d’art de la Fundación Mediterráneo.

Les dones seran les protagonistes de l’exposició que ocuparà l’espai de la Capella de l’Antic Asil, i que s’inaugurarà el dia 8 de juny. Aquesta és una mostra conjunta amb obres de les artistes Virginia Jordà, Lirios Matarredona, Sari Miró, Isa Sosa, Macu Jordà, Miriam Barea i Macu Seguí.

No tot seran exposicions en aquesta programació cultural, ja que es farà una nova edició del Cicle Musical Corrents Continus. Començarà el dia 9 de juny amb l’actuació d’Amarok. La següent d’aquestes actuacions tindrà lloc el 16 de juny a les 20h, i serà de la mà del grup Elle Belga. Key Day tancarà aquest cicle amb el seu concert que es durà a terme el dia 7 de juliol. Els concerts celebrats en juny seran a l’IVAM CADA a les 20h, mentre que el de juliol, es farà a les 21 a Cerveses Lluna. L’entrada serà lliure per als tres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *