foradia pressupostparticipatiualcoi

El piano serà el protagonista la pròxima setmana

Des del dia 5 al 9 de juny el Círculo Industrial serà l'escenari de l'11 edició de la Setmana Gran del Piano. Enguany els beneficis aconseguits es destinaran a la fundació La Salle Acoge

Els Amics de la Música d’Alcoi han organitzat una nova edició de la Setmana Gran del Piano. Aquesta és ja l’edició número 11 i se celebra justament en l’any del 40 aniversari d’aquesta entitat. Entre els dies 5 al 9 de juny, el Círculo Industrial acollirà els concerts programats per l’ocasió. L’oferta és molt variada i vindran fins a Alcoi vinguts des de diferents racons d’Espanya, però també d’altres països com Alemanya, Ucraïna, Argentina, o Àustria.

A més a més, com ha comentat Alfonso Jordà, president dels Amics de la Música, aquesta serà la primera edició d’aquest festival sent membre de l’Associació de Festivals de Música Clàssica FestClásica: “Han acceptat la nostra candidatura i estem compartint projectes amb altres territoris com Santander, les Illes Canàries, o Conca”, ha explicat Jordà.

La Setmana Gran del Piano d’Alcoi, a més de portar a grans músics internacionals i acostar la música clàssica a la ciutadania, també té una part solidària, ja que amb la recaptació de la Fila 0, es farà una donació a la fundació La Salle Acoge, que s’encarrega d’ajudar a xiquets i xiquetes sense recursos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *