foradia cdturisme

62 meses electorals canviaran la seua ubicació per a les Eleccions Generals

En Alcoi hi haurà 12 nous col·legis electorals que reuniran les condicions idònies per a celebrar les eleccions del 23 de juliol. A més a més, s'habilitarà un autobús especial

El dia 23 de juliol tornarem a fer una visita a les urnes, però en aquest cas per a celebrar les Eleccions Generals. Des de la Regidoria d’Informació i Defensa de la Ciutadania ha treballat per a intentar que els col·legis electorals d’Alcoi tinguen les millors condicions possibles per a aquestes dates.

Una de les coses que s’ha buscat ha sigut que estiga el més pròxim possible als domicilis, dins de les possibilitats que permet la normativa, ja que no es poden reorganitzar o dividir els districtes, seccions i meses. A més a més, hi haurà un servei especial d’autobús que ja es detallarà més endavant. També s’ha buscat que els llocs per a votar siguen més amplis i tinguen les Millors condicions possibles en unes dates en les quals es preveu que les temperatures siguen molt elevades.

En total aquest canvi afectarà 62 meses electorals. Les dos meses que votaven a l’Associació de Veïns del Viaducte de La Serreta passaran a fer-ho en el Centre de Majors La Plaça. Les quatre meses ubicades al Col·legi Sant Vicent votaran en l’Àgora, com també ho faran els veïns i veïnes del Baradello Gelat. Les dos meses del Jesuset del Miracle i les quatre de l’Associació de Veïns La Mistera es traslladen al Centre de Majors Oliver. L’Associació de Veïns de Batoi acolliran les 3 meses que s’ubicaven al Centre de Majors de Batoi.

En el cas del Col·legi Sant Roc, les seues meses es traslladaran al Mercat de Sant Roc, i a l’Agència de Lectura Municipal La Uixola. També en el Mercat de Sant Roc estaran els que votaven a l’Associació de Veïns de l’Eixample. Les cinc meses del Col·legi El Romeral, també canviaran al Centre de Majors d’Oliver. Les persones que han votat al CEIP Horta Major s’hauran de traslladar al CPEE Tomás Llácer. Les tres meses d’El Teix, es traslladen a l’antiga seu de l’Associació de Veïns de l’Eixample.

Les cinc meses de l’Escola Oficial d’Idiomes i les 4 del CEIP Miguel Hernández, estaran a la seu de l’Associació de Jubilats i Pensionistes Serpis U.D.P, i les tres meses del Col·legi Esclaves passaran al Centre Social de la Zona Nord. Finalment, les 6 de l’IES Cotes Baixes aniran a l’Eduardo Latorre.

Les 26 meses restants continuaran votant al mateix lloc: Residència Pintor Sala, Campus d’Alcoi de la UPV, AAVV Font Roja, AAVV Els Clots, el Centre Cervantes Jove i el Centre Social de la Zona Nord.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *