foradia cdturisme

El nou govern alcoià anuncia la distribució de les regidories

Durant el matí del dilluns 19 de juny s'ha celebrat una reunió amb els i les caps de departament per a informar de la distribució de les competències de cada regidor i regidora, i ja s'estan fent les primeres reunions per fer el traspàs de poders. En total d'aquest nou govern estarà format per 12 regidors

El dissabte 17 de juny es va celebrar la presa de possessió dels regidors i regidores de la corporació municipal, i el nomenament de Toni Francés com a alcalde de la ciutat, sent aquesta ja la seua quarta legislatura. Ara el nou equip de govern, format pel PSPV-PSOE Alcoi i per Compromís Alcoi està treballant, i durant el matí del dilluns 19 de juny han celebrat una reunió amb els i les caps de departament per tal d’informar sobre la distribució de les regidories entre els 12 membres d’aquest nou govern local.

El Pacte del Parterre, acord programàtic que va dur-se a terme entre les dos formacions, va acordar una sèrie d’actuacions comunes per a realitzar en aquesta legislatura que durarà fins a 2027. L’objectiu d’aquest pacte és “avançar en un posicionament de progrés i llibertat”, tal com han explicat les dos formacions.

L’alcalde alcoià, Toni Francés, ha declarat que: “Treballarem per continuar fent d’Alcoi una ciutat de progrés, amb humilitat, respecte i diàleg. Tenim un programa de legislatura ambiciós per continuar el procés de modernització i transformació de la nostra ciutat, per fer d’Alcoi una ciutat líder, inclusiva, feminista, verda, innovadora amb oportunitats per a totes i tots”.

Respecte al repartiment de regidories ha quedat de la següent manera:

Toni Francés (Alcalde PSOE): Gestió Estratègica, Innovació, i Universitats.

Àlex Cerradelo (Vicealcalde Compromís): Promoció Econòmica, Comerç i Consum, i Polítiques LGTBI i Igualtat.

Lorena Zamorano (PSOE): Fons Europeus, Turisme, i Administració Local.

Jordi Martínez (PSOE): Serveis Públics, Mobilitat Sostenible, i Festes.

Vanessa Moltó (PSOE): Hisenda i Urbanisme.

– Alberto Belda (PSOE): Educació, Esports, i Recursos Humans.

Teresa Sanjuán (PSOE): Transició Ecològica i Medi Ambient, Habitatge, i Patrimoni Municipal.

Raül Llopis (PSOE): Seguretat Ciutadana, Emergències i Protecció Civil, Modernització de l’Administració, i Normalització Lingüística.

Aroa Mira (PSOE): Polítiques Inclusives, Participació Ciutadana, i Gent Gran.

– Ignacio Trelis (PSOE): Patrimoni Cultural: Patrimoni Històric, Museus, Arxiu, Centre Cultural, Biblioteques i Pinacoteca Municipal.

Carles Sansalvador (Compromís): Joventut, i Salut Pública.

Elisa Guillem (Compromís): Transició Energètica, Indústria, i Cultura: Art Contemporani, Teixit Cultural, Indústria Cultural i Arts Escèniques.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *