foradia subscriutegrat

Foradia celebra la seua primera convenció

La jornada ha servit com a punt d'encontre per a l'anàlisi i la reflexió. També es va aprofitar l'ocasió per a Establir una estratègia i els reptes per als pròxims mesos

El divendres 14 de juliol l’empresa Foradia va celebrar la seua primera convenció, que va servir com a punt d’encontre per a l’anàlisi i la reflexió. A més a més, en aquesta jornada es van establir l’estratègia i els reptes que tindrà la companyia als pròxims mesos.

Pablo de Gracia, gerent de Foradia, ha afirmat que aquests esdeveniments són de gran importància, ja que “ofereixen a tota la plantilla de la companyia la possibilitat de conéixer de primera mà les dades econòmiques i financeres de l’empresa, i a més a més, la possibilitat d’aportar cadascun d’ells per a la consecució de l’estratègia”.
A més a més, de Gracia també ha destacat que: “Les persones són l’actiu més important que tenim les empreses i la seua participació és de vital importància par a mantenir equips cohesionats i compromesos”.

La jornada va dur-se a terme a la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria, i allí un expert en Coach, Francisco Paez, va fer una intervenció sobre l’autoconeixement per al lideratge. També es va fer entrega d’un detall als treballadors jubilats recentment.

Una vegada finalitzats els actes més formals, la jornada va continuar amb un ambient més desimbolt en un conegut restaurant de la ciutat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *