foradia subscriutegrat

Gandia durà a terme la 30 edició del voluntariat ecològic

Qualsevol jove pot participar a les sis rutes que s'han organitzat pel terme municipal de Gandia per als mesos de juliol i agost. Els participants rebran formació prèvia en cartografia, comunicació amb dispositius, seguretat viària, o prevenció d'incendis

L’Ajuntament de Gandia ha llançat la trentena edició de la campanya de voluntariat ecològic de la ciutat. En aquest programa, segons ha comentat Adrià Ordines “tractarem de cuidar la natura, previndre incendis… Tindrem excursions per fomentar la relació entre gent jove i gaudir d’un oci educatiu i informatiu”. El voluntariat durarà fins al dia 31 d’agost.

Per la seua part, la regidora de Joventut, Inmaculada Rodríguez, ha assenyalat que “durant els mesos de juliol i agost, qualsevol jove pot participar en les sis rutes pel terme municipal de Gandia (Caldereta, Montepino, Bairen, rutes amb bici per la Marjal, l’Auir i Marxuquera) amb tasques de conscienciació i prevenció d’incendis forestals, abocaments il·legals, conductes inadequades amb la naturalesa, entre altres activitats”. També es netejarà el riu Serpis una vegada a la setmana.

Finalment, Alicia Izquierdo, edil de Medi Ambient, ha destacat que “portar 30 anys fent una activitat com aquesta significa que les coses s’estan fent bé. Dedicar al llarg de l’estiu el temps lliure i personal per fer un oci d’estima i conscienciació del teu territori és una cosa molt encomiable. Aquest Govern ha fet de la protecció i de la prevenció i respecte cap al territori una de les principals accions”.

Els joves interessats rebran formació prèvia, a càrrec de la Generalitat, en cartografia, comunicació amb dispositius ‘walkie talkie’, seguretat viària (bici), primers auxilis, interpretació ambiental, prevenció d’incendis, entre altres.

La inscripció és gratuïta i es podrà fer durant tota l’edició a través del web www.cjg.es al Casal Jove de l’Alqueria Laborade.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *