foradia cdturisme

La cloenda de la Fira d’Agost a Xàtiva acull quatre milers de persones

La cita de la capital de La Costera tanca sis dies amb una completa programació i una afluència de visitants massiva

La Fira d’Agost de Xàtiva tanca l’edició de 2023 i ho fa amb èxit. Després de sis dies d’aquest esdeveniment referent el País Valencià és moment de fer anàlisi d’una edició en què més de 4.000 persones van assistir a la cloenda, un acte massiu que no ha sigut l’únic en una programació repleta i per a tots els públics.

Des de l’Ajuntament de la ciutat, i encara a l’espera de xifres de visitants, l’alcalde, Roger Cerdà, i la regidora de Fira, Maria Beltrán, valorant de manera “totalment positiva” una edició sense incidents i en la qual s’han desenvolupat correctament els dispositius de seguretat i de neteja.

Una altra de les xifres a destacar és la de l’ocupació hotelera, que en aquest cas, s’ha situat propera a la plena ocupació. Tal com apunta Cerdà, “cal continuar treballant en aquesta línia, en la de continuar fent una Fira per a totes i tots on qualsevol persona tinga alguna activitat a desenvolupar, avançant en eixe procés de modernització de la festa per fer-la més accessible, més segura i més diversa“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *