foradia subscriutegrat

Juan Manuel Cortell serà el nou coordinador del Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant

Cortell actuarà com a interlocutor entre la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament d'Alcoi, i a més a més, coordinarà el grau d'Educació Infantil en la ciutat, juntament amb la vicedegana Inés Lozano. També s'ha anunciat que Antonio Belda continua com a coordinador de cultura del Campus

El Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant ha anunciat que el professor Juan Manuel Cortell serà el nou coordinador acadèmic. Amparo Navarro, rectora de la Universitat, ha sigut l’encarregada de designar aquest càrrec.

Cortell, és d’Alcoi i és professor de la UA al grau d’Educació i director del Centre d’Estudis i Investigació Olímpics de la Universitat d’Alacant, actuarà com a interlocutor entre la universitat i l’Ajuntament d’Alcoi, i coordinarà el grau d’Educació Infantil que s’imparteix en la ciutat, juntament amb Inés Lozano, vicedegana. Antonio Belda, actual coordinador de cultura del Campus d’Alcoi de la UA, continuarà amb les seues funcions. Segons ha indicat Amparo Navarro sobre Juan Manuel Cortell “és una persona pròxima a la titulació i al municipi, essencial per a estar en els processos de presa de decisions puntuals que sorgisquen”.

Per la seua part, el nou coordinador ha declarat que: “Assumisc aquest nomenament agraït per la confiança depositada i il·lusionat per la meua estreta vinculació amb la Universitat d’Alacant i amb Alcoi, la meua ciutat natal i de residència. Amb entusiasme, em sumaré plenament a l’equip col·laborador estretament per a contribuir al desenvolupament i projecció del Campus d’Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *