foradia subscriutegrat

El CEIP El Romeral ix a córrer amb la VI edició del Minitrail Solidari

En aquesta activitat participa tota l'escola, i a més a més, enguany s'ha convidat a participar a l'alumnat del CEE Tomàs Llàcer

El CEIP El Romeral ha celebrat la VI edició del Minitrail Solidari, un esdeveniment esportiu en el qual participa tota l’escola i en el qual s’ha convidat a participar a l’alumnat del CEE Tomàs Llàcer, així com a professorat, personal no docent, pares i mares, familiars, a l’Ajuntament d’Alcoi, i a l’associació +queuntrail. L’objectiu d’aquesta activitat és donar suport, moral i econòmic al Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, i col·laborar en la lluita contra el càncer.

Abans de l’hora de l’esplai, l’alumnat d’infantil va recórrer el seu pati baix l’animació de la resta de l’escola, i després va ser el torn de primària, on per grup van anar corrent o caminant per l’itinerari marcat dins del parc del Romeral.

Un altre dels objectius d’aquesta iniciativa és promoure l’activitat física i fomentar que l’alumnat faça exercici durant el seu temps lliure.

Jairo Laguna, esportista; Pablo Lozano, antic alumne del centre; Natxo Company com a representant del Trail Solidari; i Alberto Belda i Javi López, com a membres del Centre d’Esports, han estat en l’acte fent entrega del diploma acreditatiu a tot aquell que ha participat en aquest Minitrail.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *