foradia subscriutegrat

L’Aula Dinàmica d’Aprenentatge de l’IES Andreu Sempere premiada com a millor projecte innovador

La Càtedra Interuniversitària de Transformació Educativa Carme Miquel de la Universitat Jaume I de Castelló ha anunciat aquest premi a l'institut alcoià

El dia 16 d’octubre la Càtedra Interuniversitària de Transformació Educativa Carme Miquel de la Universitat Jaume I va anunciar als guanyadors dels seus premis en les diferents categories en els quals es convoca. Concretament, en la categoria de projectes innovadors en centres d’educació no superior, va ser l’IES Andreu Sempere d’Alcoi el centre guanyador.

I és que, l’institut alcoià ha rebut aquest reconeixement, dotat en 1.500 euros, gràcies al seu projecte d’Aula Dinàmica d’Aprenentatge (ADA) que es du a terme des de l’any 2017 en 1r i 2n d’ESO.

La base metodològica de l’ADA és el treball per àmbits, la codocència i el treball cooperatiu, que potencia l’autonomia i responsabilitat individual de l’alumnat, així com el bon clima d’estudi a l’aula.

Des de l’IES Andreu Sempere declaren que aquest premi reconeix “els resultats dels últims anys de treball amb aquest projecte, que han permés millorar l’atenció a la diversitat i oferir una resposta educativa atractiva per a les famílies”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *