foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra el I Congrés Internacional ‘Dret, Economia i Empresa’

En l’acte han estat més de 150 investigadors, estudiants i empreses, entre els quals estaven representants d’Argentina, Mèxic o França

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha acollit el I Congrés Internacional sobre ‘Dret, Economia i Empresa’. Concretament, la cita va celebrar-se el dia 10 de novembre i allí van estar presents uns 150 estudiants, investigadors i empreses que van acudir des de diferents parts del món com Argentina, Mèxic o França, a més de moltes universitats espanyoles.

A més a més, també es va aprofitar l’acte per presentar el llibre de ponències, amb més de 500 pàgines, on es reflecteix a la perfecció les comunicacions presentades al congrés. En total van fer-se 53 ponències de 66 autors sota 6 eixos temàtics.

Mª Belén Picó, vicerectora d’investigació de la UPV, ha iniciat la inauguració, juntament amb Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi, Alberto Belda, regidor d’Educació, Esport i Recursos Humans de l’Ajuntament d’Alcoi, Josep Antoni Claver, secretari general de la UPV, i els codirectors del congrés, Antonio Giménez i Alfonso Ortega.

La Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ s’ha encarregat d’organitzar aquest esdeveniment, i també han col·laborat el servei ‘Acreditar-se’ i l’editorial ‘COLEX’.

Per la seua part, Antonio Giménez, director de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, ha qualificat l’organització del congrés com un ‘èxit’ i ha indicat que un dels objectius ha sigut “traslladar els nostres coneixements i investigacions i crear sinergies amb vosaltres”, en referència als investigadors que van acudir des d’altres universitats. A més a més, la intenció de la Càtedra és que en l’any pròxim torne a fer-se el congrés.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *