foradia subscriutegrat

Renovació de Diana Morant com a ministra

Per a l'alcalde de la localitat, que Morant continue al govern d'Espanya significa que continuarà "enfortint les polítiques de coneixement, de recerca i d'innovació"

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha volgut mostrar la seua satisfacció després que el president del govern, Pedro Sánchez, haja tornat a comptar amb l’exalcaldessa de la localitat, Diana Morant, per a formar part del seu equip. Morant renova el càrrec de ministra de Ciència, i s’afegeix la cartera d’Universitats.

Prieto, que no ha pogut amagar el seu orgull, ha declarat que Diana sempre té a Gandia en el cap, i ha destacat que la seua feina “està avalada per una molt bona gestió i uns valors impecables”. A més a més, ha afegit que “que continue exercint al càrrec servirà per a continuar enfortint les polítiques de coneixement, de recerca i innovació. Ara suma la cartera d’Universitats i això és una molt bona notícia”. I és que, gràcies a les seues gestions, l’Institut d’Oceanografia d’Espanya tindrà una nova seu en Gandia.

Pel que fa al nomenament com a ministra d’Universitats, l’alcalde ha valorat que gràcies a ell, Gandia pot aconseguir noves inversions “de la mà d’una persona que sempre ha exercit de gandiana allà on ha anat”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *