foradia subscriutegrat

Repoblació popular a Sant Antoni

Els participants aniran des del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta a les 9h fins a Sant Antoni

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat per primera vegada una repoblació popular que es durà a terme a Sant Antoni. El diumenge 26 de novembre els participants es reuniran al Poliesportiu Municipal a les 9 hores per anar tots junts a Sant Antoni. A més a més, també hi haurà un esmorzar cortesia de FCC Medio Ambiente S.A.

Totes les plantes que s’utilitzen seran plantes autòctones de la zona, per tal que s’adapten bé a la climatologia, i que puguen resistir bé els períodes de sequera. En concret es plantaran aborç, cirerer de pastor, freixe de flor, llagabosc, mareselva, moixera, moixera de pastor i carrasca.

A banda d’aquesta activitat en la qual podrà participar la ciutadania, des de la Regidoria de Transició Ecològica es porten a terme diferents repoblacions amb els centres educatius, on aprenen a plantar arbres i les necessitats dels mateixos per a sobreviure, així com el seu paper en els ecosistemes terrestres.

Teresa Sanjuan, regidora de Transició Ecològica, ha explicat que: “Actuacions com la repoblació estan en consonància amb l’estratègia de ciutat, per augmentar el nombre d’arbres i lluitar contra el canvi climàtic. Aquestes repoblacions populars són una manera més de conscienciació i d’educació ambiental cap a la ciutadania”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Una resposta de Repoblació popular a Sant Antoni

  1. Arbre Colibri de la Pau ha dit:

    Si hem permeteu faig una suggerència. Fa 25 anys que aquí a Sant Just Desvern plantem arbres, i hem observat i viscut que solament viuen els que les 5 primers anys de jury a mitat d’agost es reguen. Ara en el canvi climátic s’ha posat més difícil.

    Proposta que les i els xiquets apadrinen un arbre i posin una plaqueta en el sou nom, a canvi que es comprometen a anar a regar-los els estius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *