foradia subscriutegrat

Més de 2.400 assistents a la III edició d’Animalcoi

En total van anar 700 espectadors a les projeccions, 800 professionals i alumnes que han anat a les conferències. També s’ha de tenir en compte als 830 xiquets i xiquetes que van poder gaudir de les sessions escolars

Ha finalitzat la tercera edició del Festival Internacional d’Animació que se celebra a la ciutat d’Alcoi, i des de l’organització s’han encarregat de fer un balanç d’aquests quatre dies en els quals s’han dut a terme més de 40 activitats, i han assistit més de 2.400 persones. D’elles més de 700 han sigut espectadors a les projeccions, uns 800 han sigut professionals i alumnes que van assistir  a les conferències i a les sessions de pitch, i finalment, també s’ha de tenir en compte la participació de més de 830 alumnes que van gaudir de les sessions escolars i als tallers de story board que s’han impartit a les escoles, projeccions, ponències i masterclass fetes per professionals de primer nivell del món de l’animació, alguns d’ells amb nominacions als Goya, o preseleccionats als premis Oscar. 

Per tancar Animalcoi, va celebrar-se un acte de cloenda als cines Axion del Centre Comercial Alzamora, on la directora del festival, Diana Cortés, i el coordinador, Jorge Vañó, van agraïr els assistents la seua participació activa en un certamen que ja està treballant de cara a la quarta edició. Cortés va declarar que: “Estem molt contents amb els resultats i creiem que amb aquesta tercera edició hem consolidat el festival a la ciutat, però també entre els professionals i els diferents agents del sector de l’animació. ANIMALCOI és ja és una cita destacada per a ells”. 

A més a més, en aquest acte es va descobrir el cartell per a l’edició de 2024 del festival, que és obra de Vanessa Bañuls Leal. Les dates per a la quarta edició seran des del 20 al 24 de novembre.

Cal destacar que la directora del festival va aprofitar aquest acte per vestir-se amb un disseny de Josemi Rodríguez, estudiant de Moda Sostenible de l’EASD Alcoi, escola a la qual va agraïr la seua implicació en aquest esdeveniment. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *