foradia subscriutegrat

Jorge Ramos presenta ‘Palestina, una història essencial’

L'Auditori de la Fundación Mutua Levante acollirà aquest acte organitzat pel Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant

El pròxim dia 14 de desembre a les 19h l’Auditori de la Fundación Mutua Levante, amb l’organització del Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant, acollirà l’acte de presentació del llibre de Jorge Ramos Tolosa, doctor en Història Contemporània i professor d’Història Contemporània a la Universitat de València.

‘Palestina, una història essencial’, dona resposta a diferents qüestions com què és i com es va expandir el sionisme? Què significà la Nakba? Com es va fundar l’Estat d’Israel? Què és l’ocupació? Quines han estat les resistències palestines? O qui fou David Ben Gurion, Iàsser Arafat o Leila Khaled?

Ara estem en un moment de saturació d’informació i carregat de notícies falses, i per això Ramos ha volgut posar llum a tot el que la gent hauria de saber sobre el conflicte entre Palestina i Israel.

Amb aquest treball l’autor convida a descobrir la història d’aquest territori des de l’última època otomana fins a l’actualitat, i explica altres conceptes clau d’aquest conflicte internacional. ‘Palestina, una història essencial’ és un llibre bàsic i imprescindible per a desxifrar una de les qüestions més cruels que estem vivint en l’actualitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *