foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV celebrarà una Jornada de Portes Obertes online el 25 de gener

El 13 d’abril serà la jornada presencial, també dirigida a famílies i futurs estudiants universitaris

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) vol donar a conéixer les seues instal·lacions, proximitat, titulacions i qualitat en les Jornades de Portes Obertes. La primera d’elles serà el 25 de gener a les 18:30 hores en format en línia.

En aquest enllaç es pot formalitzar la inscripció gratuïta per a la sessió en línia. Participaran Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV; Miguel Reig, cap d’estudis; i Samuel Gil, delegat d’estudiants del campus, els quals explicaran el funcionament del campus i resoldran dubtes dels assistents.

Tant la sessió presencial, que serà al mes d’abril, com la que serà en línia estan dirigides a estudiants preuniversitaris i als seus familiars.

L’oferta formativa actual en graus és la següent: Informàtica Industrial i Robòtica; Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes; Enginyeria Informàtica; Enginyeria Elèctrica; Enginyeria Química; Enginyeria Mecànica i Administració i Direcció d’Empreses (ADE). També hi ha dobles graus, ADE + Turisme i ADE + Enginyeria Informàtica

El Campus d’Alcoi de la UPV també celebrarà la seua Jornada de Portes Obertes en format presencial. Se celebrarà a partir de les 9.50 h del 13 d’abril. La inscripció es pot formalitzar en el següent enllaç.

En ella es podran conéixer de primera mà les instal·lacions del campus, les titulacions, el Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’, els grups de ‘Generació Espontània’ part de l’extensa història d’aquest campus centenari, la Delegació d’Alumnes i les possibilitats d’estudiar a l’estranger, així com l’alta demanda de professionals de l’àmbit tecnològic per part de les empreses de l’entorn. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *