foradia subscriutegrat

El 23 d’abril hi haurà actes en honor a Sant Jordi

Aquest any és jornada laboral i es celebrarà una processó, missa i una mascletada nocturna

Les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi tindran lloc aquest any entre el 20 i 22 d’abril, per la qual cosa la jornada del 23 d’abril, dia de Sant Jordi, queda fora de la trilogia i coincideix en el dia del descans, sent una jornada laboral.

El president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, va anunciar en l’Assemblea recentment celebrada que s’han previst actes en honor al patró per al 23 d’abril, que consistiran en una processó en la qual ‘El Xicotet’ i la Relíquia en el reliquiari de mà es traslladaran per Sant Tomàs i Plaça d’Espanya de l’església de Sant Jordi a Santa Maria, on es celebrarà una Missa, i després tornaran al temple del patró. Serà a la vesprada, a partir de les 19.30 hores.

En acabar hi haurà una mascletada nocturna, que ja es va fer fa uns anys i va tindre molt èxit. El president va assenyalar que “no podem oblidar que les Festes es fan en honor a Sant Jordi”, i per això s’han organitzat aquests actes.

Cal recordar que el Ple municipal va acordar sol·licitar a la Generalitat Valenciana que duga a terme un canvi normatiu perquè un dels festius autonòmics (mai el 9 d’octubre) passe a festiu local i d’aquesta manera Alcoi agafaria el 23 d’abril, dia de Sant Jordi. De moment no s’ha tingut notícia respecte a aquesta petició.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *