foradia subscriutegrat

Pere Corredor: “Es fa molt bon ambient, tant en eixe dia com els d’abans”

A les portes del Carnestoltes de Muro, ens explica com ho viu a ‘El poble és savi’

Pere Corredor és un assidu del Carnestoltes, “de fet, enguany no puc participar per motius laborals i és una excepció, perquè sempre participe, m’agrada molt, es fa molt bon ambient, tant en eixe dia com els d’abans, quan quedes amb els companys per preparar-ho tot. Cap a final d’any ja vas pensant, i la veritat és que m’agrada molt”.

Per a la població de Muro, “festes com el Carnestoltes, la Fira o els Moros i Cristians són un reclam turístic, fa que la gent vinga i que sigues més conegut. A més, també són importants econòmicament, ja que la gent que ve de fora consumeix, pot menejar també el comerç local, i els que vivim ací també ho fem, perquè s’han de preparar els vestits, ixes a dinar o sopar… en definitiva, que les festes són positives i, a més de permetre’ns gaudir, són beneficioses per a la població”. Ell té una llibreria, ‘El corredor de libros’, i malgrat que no siga un sector vinculat directament a la preparació del Carnestoltes, sí que explica que és possible que es venga alguna cosa més de papereria, cartolines…

En preguntar-li si canviaria alguna cosa del Carnestoltes, assenyala que “em sembla que està bé com està, no pot perdre el caràcter popular que té”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *