foradia cdturisme

Els espectacles ‘Libre’ i ‘Horta’ arriben al Gran Teatre de Xàtiva

Divendres 23 de febrer tindrà lloc l’homenatge a Nino Bravo a càrrec de Melomans i diumenge doble sessió per als menuts amb protagonisme de l’horta

El Gran Teatre de Xàtiva acull aquesta setmana dues cites interessants destinades a tots els públics.

El divendres 23 de febrer (20h), es podrà gaudir de l’obra ‘Libre’, una comèdia musical escrita i dirigida per Santiago Sánchez i Víctor Lucas en la qual Melomans (Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer) descobriran els moments més estel·lars de la carrera de Nino Bravo a través de les seues cançons. Música, teatre i humor en un homenatge, fet només amb veus, a la gran veu valenciana. Les entrades estan a punt d’exhaurir-se i tenen un preu de 10 euros (8 euros amb descomptes).

D’altra banda, diumenge 25 tindrà lloc una doble sessió (11 i 12:30h) de l’espectacle ‘Horta’, destinat als més menuts i emmarcat en la programació del FirAll. La funció té lloc a l’escenari, ja que es tracta d’una obra de menut format limitada a 80 persones per sessió i en la qual els espectadors podran interactuar amb les protagonistes, Joana Alfonso i Esther López, per despertar la terra i començar el cicle: preparar la terra, plantar, regar…. en definitiva una oportunitat per connectar tots els sentits amb l’Horta. Les entrades, a punt d’esgotar-se també, tenen un preu de 6 euros.

Els tiquets per a les funcions es poden adquirir a través de la web d’Instanticket, la web del Gran Teatre o de forma presencial a taquilla els dies de funció, des de dues hores abans. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *