foradia cdturisme

El sol amaneix a LES MUNTANYES

Desé aniversari del diari digital lesmuntanyes.com un projecte el qual naix com a la versió digital del periòdic en paper EL GRAT

És meravellós observar com en apuntar el dia el sol va evolucionant. Passegem amb calma a LES MUNTANYES un territori assossegat amb vista als canvis que van succeint.

Un punt per a l’encontre de l’activitat cultural i assabentar-se del dia a dia de l’actualitat social i política. Les reflexions i pensaments. Els arguments i raons. Les reivindicacions socials. Les conseqüències dels canvis de vida. Així com expressar els diferents punts de vista.

El sol a LES MUNTANYES es compromet amb la llibertat. Un terreny per a escoltar les passes de l’art, la cultura, la societat. Una veu per a la informació transparent com el so del vent. 

Nosaltres us recomanem veure com amaneix a LES MUNTANYES on sempre podreu respirar l’ambient natural d’un mitjà modern i de progrés.

Gràcies a totes i tots en nom de l’equip de redacció per la vostra atenció.

El 24 de febrer de 2014 va ser creat el primer post a internet del diari digital lesmuntanyes.com un projecte el qual naix com a la versió digital del periòdic en paper EL GRAT.

Font: Santiago Sempere./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *