foradia cdturisme

La Glòria ha pregonat als carrers d’Alcoi les properes festes de Sant Jordi

La Festa ha recorregut bona part del centre històric, com també han portat la desfilada als centres geriàtrics

La Glòria ha pregonat que la Festa ja està molt a prop i la desfilada ha recorregut bona part del Centre d’Alcoi. Aquest acte fester ha tingut lloc aquest dilluns 1 d’abril, ja que la celebració tradicional del Diumenge de Pascua es va haver de suspendre per la pluja.

A les 10 del matí ha arrancat la Glòria, des de davant de l’Ajuntament, i, en primer lloc, ha estat la Unió Musical d’Alcoi qui ha interpretat l’Himne de Festes, donant pas a la desfilada encapçalada pels clarins i heralds.

Com és habitual, després ha estat el torn de les filaes mores, encapçalades pel seu Sargent, David Antolí Murcia, amb la Societat Musical Nova, i als que han seguit els representants del bàndol cristià amb el Sargent Jordi Seguí Orejuela i la Música Primitiva Apolo d’Alcoi. Una vegada la desfilada ha acabat, al mateix punt en què ha començat, s’ha disparat la tradicional mascletada.

A més dels Gloriers oficials, també han tingut protagonisme els qui han portat la Festa a l’Hogar San José, Residència Mariola i Solroja al Preventori, amb l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi, en la tradicional Glòria de l’Hospital.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *