foradia subscriutegrat

Daniela Pérez gaudeix d’un any molt especial en el càrrec de l’Angelet

Té 7 anys, estudia al CEIP Montcabrer de Muro i va guanyar el concurs amb 17 aspirants

Daniela Pérez Bañuls és aquest any l’Angelet de les Festes de Moros i Cristians de Muro i ja ha gaudit del que suposa ocupar aquest càrrec, que és un dels més importants d’aquestes festes. Durant La Publicà va recitar els textos de l’Advocat Senabre i va anunciar la festa, com també tindrà un paper molt destacat en La Vespra, i estarà ben present a l’Entrada i a les celebracions religioses que tenen lloc en festes.

“Daniela tenia previst eixir en l’Entrada ballant en la filà Pirates, que tenen la Capitania Cristiana, ja que ella està en el ballet de Mapi, però la seua mestra la va convéncer i es va presentar al concurs per a escollir l’Angelet. Va anar fent-li il·lusió, es va aprendre el text en classe, té molta facilitat, i la veritat és que està molt contenta”, ens explica Andrea, la mare. I la mestra no anava desencaminada, ja que hi havia 17 aspirants i va guanyar, demostrant molta tranquil·litat, el que va ser determinant per accedir al càrrec.

La xiqueta té 7 anys i estudia al CEIP Montcabrer de Muro. Li agrada molt llegir, el teatre, cantar, tocar el saxo, i ella mateixa ens explica que està molt contenta i ja ha gaudit d’un moment tan esperat com muntar a cavall el dia de La Publicà. Segur que llegir i el teatre li han servit per a aquest càrrec, del qual estan gaudint tota la família. La seua mare recorda moments d’eixe dia com “l’eixida de casa va ser molt xula, amb els amics, i l’entrada a Matzem també. La veritat és que fins que la veus declamant estàs patint, però quan la vaig veure vaig gaudir molt”.

Són festers dels Templaris, i en l’Entrada, Daniela eixirà en una carrossa, amb amics que portaran banderes, i segur que viurà uns moments inoblidables, tant ella com tota la seua família. 

Font: Xesca Llòria./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *