foradia mediambient

Nou videoclip de Siryan Nürg ‘Grandes Esperanzas’

El nou videoclip de Siryan Nürg 'Grandes Esperanzas' s'estrenarà en un esdeveniment sobre l'assetjament escolar que tindrà lloc el 13 de maig en la Biblioteca Municipal de Güevéjar (Granada).

siryannurg

Nou videoclip contra l’assetjament escolar ‘Grandes Esperanzas’ de Siryan Nürg./ lesmuntanyes.com

L’artista alcoià Siryan Nürg estrenarà en exclusiva el seu videoclip ‘Grandes Esperanzas’ dimarts que ve 13 de maig en la localitat de Güevéjar (Granada) on va ser rodat, de la mà del filmmaker Javi Lupiáñez. La presentació del vídeo està emmarcada dins d’un esdeveniment sobre l’assetjament escolar que inclou una xarrada informativa sobre el tema a càrrec de Juan Antonio Albaladejo Sánchez com a representant del Gabinet d’Assessorament per a la Convivència Escolar.

grandesesperanzasLa cançó ‘Grandes Esperanzas’ forma part del pròxim disc de Siryan Nürg, ‘Orígenes‘, del que ja vam tenir un avançament audiovisual amb ‘3 minuts per a les 10’. El tema tracta la problemàtica de l’assetjament escolar amb l’objectiu de conscienciar als més xicotets apel·lant a l’empatia amb els seus companys. El videoclip es farà públic en el moment del llançament de l’àlbum, fins llavors s’anirà presentant en diferents punts de la geografia com a part d’un programa de conscienciació infantil contra la violència en les aules a causa de l’interès mostrat per la comunitat educativa en la temàtica.

Recordem que Siryan Nürg és un MC i productor alcoià. Va descobrir l’Hip-hop en un viatge que va fer fora d’Espanya l’any 1996 aproximadament, sense saber què era el que estava escoltant va marcar la seua tendència musical cap al Hip-Hop més compromès. Amb el grup Kymera va publicar quatre treballs: ‘Kymera’ (2004), ‘Nosotros contra ellos’ (2006), ‘Promo’ (2007) i ‘Metamorfosi’ (2008).

Va ser corista d’Abram (MC reconegut d’Ibi) i van recórrer diferents ciutats mostrant el seu directe i compartint escenari amb Nach (MC de fama internacional) en alguna ocasió. Amb el temps, Siryan Nürg va començar a treballar en solitari i a donar-li forma al que en aquest 2014 presenta: Orígenes‘. Gràcies a la seua formació en so, produeix, mescla i masteritza els seus temes des del seu propi estudi. En aquest aspecte no solament ha treballat amb la seua música i la de Kymera; també ha gravat i produït a altres artistes.

Siryan Nürg no concep un hip-hop sense significat, sense intenció. No vol que se li reconega, que se li aplaudisca, vol que se li escolte, que viatges amb ell a través de les seues cançons i les seves històries.

 


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *