foradia elgrat

Nou videoclip de Siryan Nürg: contra la violència de gènere

• Un videoclip, que per la seua qualitat narrativa bé es pot considerar també un curtmetratge. • Un home que no pot arribar a comprendre que l’amor amb la seua parella s’ha acabat.

Coincidint amb el Dia Contra la Violència de Gènere, el MC i productor alcoià Siryan Nürg ha llançat el seu nou videoclip, ‘Capítulo 1: La Ira’, que formarà part del seu pròxim àlbum ‘Malas Almas’.

Un videoclip, que per la seua qualitat narrativa bé es pot considerar també un curtmetratge, que narra el pensament, tan quotidià que estremeix, d’un home que no pot arribar a comprendre que l’amor amb la seua parella s’ha acabat i que ella necessita canviar de vida.

siryan-nurg1El protagonista es considera a si mateix com una víctima d’una injustícia que el genera un sentiment d’odi cap a ella. La considera de la seua propietat. Al final, eixa consideració barrejada amb el sentiment d’odi que el cega, acaba materialitzant l’aclaparant expressió: ‘la vaig matar perquè era meua’.

Amb aquesta obra artística, Siryan Nürg, vol fer reflexionar als receptors sobre com la cultura masclista està instal·lada en el nostre entorn. I a la mateixa vegada vol sensibilitzar a la societat sobre la necessitat de superar aquest tipus de pensament.

Un videoclip, dirigit i realitzat per Jordi Cantó Such per a Son’X Visual Projects i interpretat per Jennifer Golvano Faya i per Teddy Seguí Almazarán, que entronca en la línia de compromís social d’anteriors treballs, com el seu àlbum Orígenes.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *