foradia subscriutegrat

“Cinco Sentidos” exposició il·lustradors espanyols a Ontinyent

El Centre cultural Caixa Ontinyent la tanca la temporada amb una exposició. Més de 11.000 persones han assistit a les 79 activitats celebrades en estos mesos.

caixa ontinyent

El Centre Cultural Caixa Ontinyent tancarà esta setmana, el 3 d’agost, la seua actual temporada amb l’exposició “Cinco Sentidos” d’edicions Babylon, composta per 45 obres, de tècniques variades com a bolígraf o pintura digital, i que mostra el treball dels il·lustradors espanyols amb major projecció en l’actualitat: Marta Nael, Cris Ferrer, Dani Alarcón, Jorge Monreal i Kenneos.

Amb aquesta exposició, el Centre Cultural Caixa Ontinyent dóna per finalitzada la temporada actual, que reiniciarà en el mes de setembre. Al llarg, d’estos mesos del 2014 ha acollit 9 exposicions, 20 conferències i xarrades, 10 projeccions, 14 concerts, 4 jornades i convencions, 19 reunions de diversa índole i 3 activitats internes de Caixa Ontinyent, en l’organització del qual han participat 47 col·lectius diferents i als que han assistit més d’11.000 persones.

El 2010 Caixa Ontinyent va posar en funcionament el seu Centre Cultural , com a emblema del 125 aniversari de l’entitat. Actualment compta amb un ampli bagatge d’actes i activitats com a centre de referència tant a Ontinyent com en la comarca de la Vall d’Albaida. Tot un referent cultural, però també social perquè el Centre Cultural Caixa Ontinyent ha estat obert a iniciatives de col·lectius molt diversos.

 


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *